O nás

O nás

Ubytování ve stylových chalupách - tradiční česká dovolená

Navazujeme na oblibu našeho národa v tzv. chalupaření. U nás si tuto zálibu může vyzkoušet každý, kdo chaloupku nevlastní, ale má vztah k českému venkovu a lidové architektuře. A samozřejmě i ti, kteří tento způsob trávení volného času znají a chtějí jen poznat jiná místa a malebné kouty naší země.

Kouzelné chaloupky jsou určeny především pro obdivovatele a příznivce vesnické lidové architektury, kteří jsou zároveň nenapravitelnými romantiky, zapálenými běžkaři či vášnivými rekreačními cyklisty. A také je to ideální volba pro rodiny s dětmi, kterým nabízí nerušené soukromí, útulno a pohodlíčko v zrekonstruovaných a provoněných chaloupkách.

Tradiční ubytování

Nabízíme zážitky, které Vám zůstanou

Při rekonstrukci jsme se snažili respektovat a v maximální možné míře zachovávat původní prvky venkovské chalupy. Interiéry jsou zařízeny především zrenovovaným starým lidovým nábytkem, který většinou sloužil v jednotlivých chaloupkách již dříve.

Chaloupky jsou rekonstruované, avšak stále jsou to jen „chaloupky“. Mnohé by mohlo být zařízeno jinak, kdybychom stavěli nově, avšak dispozice – „pravidly hry“ – byly dány před mnoha lety a tak dnes leccos může někomu připadat zbytečné, nepraktické a nepohodlné. Za naše chaloupky Vás prosíme o pochopení a velkorysost, jsou to přece jen venkovská stavení budovaná před staletími.

I proto je pobyt u nás trochy jiný … a romantický.

Martina Navrátilová